Whois Сервис - Земи.мк
Земи.мк > Whois > noviotzavet.mk
noviotzavet.mk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
РЕГИСТРИРАН НА
13.06.2018
ПОСЛЕДНА ПРОМЕНА
13.06.2018
ВАЛИДЕН ДО
13.06.2019
СОПСТВЕНИК
Неџад Мехмедовиќ
АДМИНИСТРАТОР
Неџад Мехмедовиќ
ТЕХНИЧКИ
Неџад Мехмедовиќ
ИМЕНСКИ
ОПСЛУЖУВАЧИ
montenigr@yahoo.com
389.70595438
montenigr@yahoo.com
389.70595438
montenigr@yahoo.com
389.70595438
NS1 dns1.mk-host.mk
NS1 dns2.mk-host.mk