Zemk.mk – Блог

Овој „Црн Петок“ закупете веб хостинг од Земи.мк, по цени пониски за цели 80%. Само на 23.11.2018 купете хостинг за цела година по цени почнувајќи од само 199 денари.

Акцијата е наменета за нови корисници или проекти. Забрането е на хостинг пакетите купени на 23.11.2018 година да се хостираат домени кои веќе еднаш биле хостирани во Земи.мк.

За време на акцијата не следува бесплатен .мк домен со пакетот Linux/Worgen, кој е дел од пакетот кога истиот е на продажба по стандардната цена.

Акцијата почнува на 23-ти ноември во 00.00 часот, а завршива во 23.59 истиот ден.

Новогодишна промоција од Земи.мк - Бесплатен .мк домен со секој хостинг пакет arrow-right
Next post

arrow-left Мејл комуникација и сѐ за неа
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *