Zemk.mk – Блог

Акцијата за „Black Friday“ годинава ќе ги намали цените на Linux хостинг пакетите за неверојатни 60%. Акцијата ќе можат да ја искористат корисници кои досега не користеле „Black Friday“ поволности. Додека трае попустот за „Black Friday“ хостинг пакетите кои вообичаено нудат бесплатен .mk домен, доаѓаат без бесплатниот домен.

Покрај попустот за Linux хостинг пакетите, за прв пат во историјата на врвниот .mk домен, цената ја спуштаме на 599 денари, што е пониско и од цената по која ги регистрира МАРнет 🙂

„Black Friday“ промоцијата трае само во петок, 29-ти ноември, 2019-та година.

60-hosting

Летна промоција (2020) arrow-right
Next post

arrow-left Ново: Можност за додавање на нов контакт за домен кој може истиот да го управува од својот акаунт
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *