Zemk.mk – Блог

Искористете го вашиот купон за попуст од нашиот WordCamp Skopje флаер во следните 30 дена и добијте попуст од 90% на новит „Tauren WCSK Pro“ пакет, со зголемени LVE ограничувања од стандардниот „Tauren Pro“ пакет.

Секој корисник ќе може купонот да го искористи само еднаш. Нарачка на втор пакет со истиот купон ќе биде рефундирана, а пакетот суспендиран.

Купонот е наменет само за нови корисници. На „WCSK Pro“ пакет нема да може да бидат хостирани домени кои веќе биле хостирани во мрежата на Земи.мк. Доколку се утврди дека домени кои веќе биле хостирани во Земи.мк се хостираат на новозакупен „WCSK Pro“ пакет истиот ќе биде суспендиран, а средствата рефундирани.

Земи.мк го задржува правото да оневозможи купон доколку е забележана негова злоупотреба.

Вашата WordPress страница бавно се отвора? Забрзајте ја со Redis кеширање (плус дополнителни едноставни совети) arrow-right
Next post

arrow-left Земи.мк доделува 3 влезници за овогодинешниот WordCamp Skopje!
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *