Zemk.mk – Блог

Цената за обнова за .mk домени од 01.07.2022 ќе биде зголемена за 18%, на 649 денари, за една година.

Земи.мк продолжува да биде домен регистрар и Веб хостинг провајдер со најповолни цени и услови во однос на врвниот квалитет на услугите кои го уживаат илјадниците наши корисници, на што, како тим, сме особено горди.

Промената на цената по цели 7 години се должи на зголемените трошоци за испорака на услугите и, одржување и унапредување на квалитетот на истите.

Цената од 649 денари се однесува на обнова на .mk домени за една година. Цените за обнова на повеќе години наскоро ќе бидат објавени на следниот линк: https://zemi.mk/domain.aspx

Новиот „Мини“ Веб хостинг пакет е овде! arrow-right
Next post

arrow-left Најевтин веб хостинг во Македонија со бесплатен .mk домен!
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *