Zemk.mk – Блог

Искористете ја акцијата за Cyber Monday и закупете нов или обновете го постоечкиот хостинг пакет во Zemi.mk по цена пониска за 15%!

За да го сторите тоа искоритете го купонот за попуст CM2315 во кошничката или при наплата.

Акцијата важи за нови и постоечки клиенти на Zemi.mk и ќе биде активна денес, понеделник 27. ноември, до 23.59 часот.

За да ги разгледате нашите хостинг пакети појдете на следниот линк.

Празничните ELF пакети со бесплатен .mk домен се овде! arrow-right
Next post

arrow-left Black Friday попуст за Веб хостинг од 80%
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *