Zemk.mk – Блог

Оваа празнична сезона во Zemi.mk подготвивме нова „блескава“ промоција за нашите корисници, а следните 30 дена ги посветуваме на еден од нашите херои на Облакот, „XMAS Gnome“. Новогодишниот промотивен пакет од услуги „XMAS Gnome“, како додаток за новорегистрираните .mk домени во Zemi.mk, сега за цена од 799 денари доаѓа со годишна регистрација на .mk домен и дополнително 6 месеци Веб хостинг пакет „Gnome Pro“ со 10GB супер брз SSD простор, во вредност од 999 денари, целосно бесплатно.

„XMAS Gnome“ – регистрација на .mk домен на 1 година и бесплатен Веб хостинг „Gnome Pro“ за период од 6 месеци.

Новорегистрираниот .mk домен се обновува по една година по актуелната цена за обнова на .mk домени, која во моментов изнесува 649 денари. Хостинг пакетот ќе можете да го обновите по 6 месеци по редовната цена од 1.999 денари за период од една година.

При нарачка на „XMAS Gnome“ ќе ви биде креиран бесплатен хостинг пакет за период од 6 месеци, со примарен домен .mk доменот кој го регистриравте при нарачка, без можност за негова промена во следните 6 месеци.

„XMAS Gnome“ промоцијата можат да ја користат нови и веќе постоечки клиенти на Zemi.mk.

Промоцијата „XMAS Gnome“ ќе биде активна од 19.12.2022 до 20.01.2023 година.

Zemi.mk го задржува правото да врши измени на условите и својствата на промоцијата.

Отсега на јавна Cloud инфраструктура arrow-right
Next post

arrow-left Black Friday / 2022 - Веб хостинг акција со попуст од дури 80%!
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *