Zemk.mk – Блог

Следејќи ги технолошките трендови во Веб индустријата и барањата и потребите на нашите илијадници корисници ги креиравме новите Pro“, основни Веб хостинг пакети кои доаѓаат со бесплатна регистрација на .mk домен.

Како и досега, основната Веб хостинг понуда содржи три пакета, „Worgen Pro“, „Tauren Pro“ и „Gnome Pro“.

Новите „Pro“ пакети се уште помоќни од нивните „XL“ претходници. Покрај просторот, зголемени се и перформансите за максимална брзина на вашите Веб страници.

Повеќе детали за новите пакети можете да погледнете на следниот линк: https://zemi.mk/hosting.aspx

Корисниците кои досега користеа некој од основните хостинг пакети ќе можат да продолжат со користење на старите Веб хостинг пакети или да преминат на некој од „Pro“ пакетите.

Овој „Black Friday“ искористете попуст од 60% и закупете некој од новите „Pro“ основни Веб Хостинг пакети од Земи.мк arrow-right
Next post

arrow-left Како да го искористите купонот за попуст од Земи.мк
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *