Листа на фриленсери
Име Работна позиција
Виктор Фичорски
Моите први чекори во давањето на дизајнерски услуги на домашни компании датираат од пред речиси 20 години, но професионално со графички дизајн, како и дизајн и развој на веб апликации се бавам од 2011 година. По вокација сум Дипломиан Машински Инженер, а покрај дизајнирањето професионално работам како ИТ Специјалист во сопствена фирма ФИНГЕР-ФИЧОРСКИ дооел Скопје. Професионално нудам широк спектар на услуги и тоа: -Дизајн и изработка на веб страни; -Графички дизајн (Дизајн на лого, брошури, флаери, визиткарти, брендирање на возила и излози, и сл.); -Фотографирање на артикли, објекти и настани; -Сервис и одржување на имформатичка опрема;
Web developer
КОНТАКТ
Вортехс Медиа ДОО
ДПТУ ВОРТЕХС МЕДИА ДОО е компанија за развој на софтвер, компјутерски услуги, маркетинг и графички дизајн. Примарни дејности на претпријатието се: Веб дизајн услуги, развој на софтвер, Веб и мобилни апликации и маркетинг. Покрај ова компанијата нуди и веб хостинг решенија, регистрација на .мк домени и решенија за онлајн продавници.
Web developer
КОНТАКТ
Дејан Трајкоски
Creative designer with experience in designing for web, mobile and print. Strong ability to understand user-centered design. Focused on developing simple, intuitive UI and prototypes in modern design tools such as Adobe Photoshop and Illustrator for both web and mobile environments. Skilled in hand drawing and illustration. Excellent learner and communicator. Specialties: Graphic Design, Web Design, Wireframing, UI/UX, Typography, Infographics, Identity design, Logos, Brochures, Posters, Flayers, Photoshop, Illustrator, InDesign
Web designer
КОНТАКТ
Христијан Гагоски
Админ и сопственик на неколку страници од кој www.Pazar5.mk Админ и сопственик на најголемата facebook група во Р.М KUPI PRODAJ Pazar5.mk
Web developer
КОНТАКТ
Иван Куртевски
Zdravo, jas sum Ivan. Rabotam sekakov vid na compositing i VFX i sekako design.
Desginer
КОНТАКТ
Игор Карагунов
Инженер по информатички технологии
Web designer
КОНТАКТ
Јован Поп-Петров
www.poppetrov.mk
Frontend developer
КОНТАКТ
Ратко Додевски
https://www.linkedin.com/in/ratkododevski/
System administrator
КОНТАКТ
Марјан Петровски
Дипломиран ликовен уметник и графички дизајнер на „Факултет за ликовни уметности“ во Скопје, со високо развиено естетско визуелно чувство за креирање на оригинални уметнички и дизајн решенија, потребно да ги задоволи барањата на денешните клиенти низ светот. Поседување одлични вештини и искуство во развивање на иновативни дигитални и печатени дизајни за клиенти во разни области на "Freelance" услуги на графички дизајн. Во чекор со релевантни нови техники и дигитални медиуми во дизајн софтверот и ликовната култура, и желба за соработка и превземање нови предизвици со цел за понатамошно напредување на сопствената кариера.
Desginer
КОНТАКТ
Елизабета Анчевска
Инженер по информатички технологии
-- избери работна позиција --
КОНТАКТ
Marko Chrulinoski
Студент на факлутетот за Инфроматика и комуникациски технологии во Битола. (апсолвент). Учество на натпревар за мобилни апликации на АЕК (мојата апликација беше во топ 10). Учество во повеќе обуки од разни области. Последна сертифицирана обука: Обука за Web Development организиран од USAID, NewMan's Business Accelerator и VoxTeneo Macedonia.
Web developer
КОНТАКТ
Александар Манев
/
Android developer
КОНТАКТ
Михајло Силјаноски
-
Корисник на услуги
КОНТАКТ