Zemk.mk – Блог

За да ги промените именските опслужувачи за вашиот домен најавете се на контролниот панел на Zemi.mk со вашето корисничко име и лозинка.

cp

 

Откако ќе се најавите кликнете на „Детали“ за избраниот домен.

detali

 

Потоа кликнете на „Измени“ во делот „Именски опслужувачи“

izmeni

 

Во попапот што ќе ви се отвори сменете ги именските опслужувачи и кликнете „Зачувај“

popup

Што е MailChannel? arrow-right
Next post

arrow-left Направи трансфер на .мк домен, бесплатно!
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *