Zemk.mk – Блог

Posts in the Промо category

Со задоволство ја објавуваме нашата најнова .mk акција. Отсега регистрацијата на саканите .mk домени во Zemi.mk ќе се врши по преполовена цена, од само 399 денари!

За да го регистрирате вашиот .mk домен, појдете на следниот линк, пребарајте го, и следете ги неколкуте лесни чекори за регистрација.

Акцијата е со ограничено времетраење. За крајната дата за користење на истата ќе можете благовремено да се информирате на нашиот блог.

Со возбуда ви го претставуваме нашиот најнов веб хостинг пакет „Worgen Pro Unlimited“. Како што сугерира и името, овој пакет, покрај неограничениот сообраќај, нуди и неограничен простор, што ќе ви овозможи слободно да ја развивате вашата веб-страница, без никакви ограничувања. Дополнително, можете да хостирате до 10 различни веб-страници на еден cPanel акаунт, што го прави совршен избор за оние кои сакаат да управуваат со повеќе веб-страници без да се измачуваат со нивно одржување преку посебни хостинг акаунти.

Во срцето на „Worgen Pro Unlimited“ е Cloud инфраструктурата, која гарантира достапност на вашата веб-страница 24/7 (99.9% Uptime), извонредна безбедност и брзина. Со 4GB RAM и 2 јадра (200%) ја добивате потребната моќ за да се справите со скоковите во сообраќајот и да обезбедите беспрекорно корисничко искуство на вашите посетители. Без разлика дали водите мал блог или е-продавница со илјадници производи, „Worgen Pro Unlimited“ може да се справи со сето тоа.

Но, тоа не е се. Пакетот доаѓа до 20% попуст во првата година, бесплатна регистрација на .mk домен како и бесплатен AutoSSL сертификат. Покрај ова, нашиот стручен тим за поддршка ви стои на располагање во секое време, за да ви помогне со какви било проблеми на кои може да наидете.

Она што го издвојува „Worgen Pro Unlimited“ од другите веб хостинг пакети е непобедливата вредност што ја нуди. Со неограничен простор и можност за хостирање на повеќе веб-страници, тој е совршен избор за претприемачи, фриленсери, мали, средни и големи бизниси кои сакаат да заштедат пари без да изгубат од квалитетот на услугата.

*Inodes ограничување: 500.000

Детали за пакетот можете да погледнете на следниот линк: https://zemi.mk/hosting-details.aspx?target=sDtsns7RI87T9f4ViuKfPg%3d%3d

Во деновите на љубовта, поканете ги Вашите најблиски да се приклучат на најдобрата Веб хостинг платформа во Македонија, Zemi.mk, а ние и двајцата ќе ве наградиме со по 3 месеци бесплатно продолжување на датата на валидност на вашите хостинг пакети.

Како да ја искористите акцијата?

Поканете ги вашите пријатели да преминат со нивните веб страници во Zemi.mk со закуп на некој од Pro Веб хостинг пакетите. При регистрација задолжително е во полето „Како дознавте за нас?“ да изберат „Друго“, а во текст полето да го внесат примарниот домен на вашиот хостинг пакет кој сакате да ви биде бесплатно продолжен за 3 месеци. Покрај вашиот, бесплатно ќе биде продолжен и Pro веб хостинг пакетот на вашиот пријател, па така за истата цена наместо 12 месеци, ќе добијат хостинг пакет за 15 месеци.

Како да проверите кој е вашиот примарен домен доколку не сте сигурни?

Најавете се на Zemi.mk (https://zemi.mk/Login.aspx) појдете во контролниот панел, и проверете во делот за хостинг пакети кој е примарен домен за одреден пакет, како што е тоа покажано на сликата.

zemimk-kontrolen-panel-primaren-domen

Услови за користење на акцијата:

Хостинг пакети подобни за користење на акциската понуда за бесплатно продолжување од 3 месеци се веќепостоечки Pro веб хостинг пакети  заклучно со 12.02.2023, и нови хостинг пакети регистрирани од нови корисници, со примарен домен кој никогаш не бил хостиран во Zemi.mk.

Нашиот тим ќе врши проверка за исполнување на условите за користење на акцијата. Доколку се утврди дека одреден корисник или корисници не ги исполнуваат или не ги почитуваат условите за користење на акцијата ќе им биде оневозможено користењето на истата.

Пакетот ќе биде активиран, бесплатниот .mk домен регистриран/обновен за една година, а датата на валидност на пакетите продолжена за три месеци, доколку корисникот при регистрација во полето за „Како дознавте за нас?“ избрал друго, и во текст полето го внел примарниот домен на неговиот пријател кој го поканил да премине во Земи.мк, а притоа ги исполнува условите за користење на акцијата.

Еден корисник може да повика повеќе познаници да ги префрлат своите веб хостинг услуги во Zemi.mk, а неговиот хостинг пакет ќе биде продолжен повеќекратно по три месеца.

Земи.мк го задржува правото да ги менува условите или да ја прекине акцијата во секое време или да одбие барање за користење на акцијата. Доколку корисникот не е задоволен од одлуката за ограничување на правото за користење на акцијата може да побара рефундирање на средствата. Доколку правото за бесплатна регистрација или обнова на .mk домен е реализирано, ќе му бидат рефунцирани само остатокот од уплатените средства за Pro веб хостинг пакетот, а хостинг пакетот ќе биде избришан.

Не е дозволено регистрирање на нови хостинг пакети од постоечки корисници како би ги искористиле поволностите на акцијата.

Не е дозволено спамирање и други неетички видови на комуникација со цел промоција на вашиот примарен домен за повеќекратно продолжување на вашиот хостинг пакет. Доколку дојдеме до сознание дека сте ги прекршиле правилата на акцијата вашиот хостинг пакет ќе биде вратен на првичната дата на валидност, пред почетокот на оваа акција, или датата на валидност доколку во меѓувреме сте извршиле обнова на пакетот.

Акцијата почнува на 12.02.2023, а завршува за 14 дена. Земи.мк го задржува правото да ја менува крајната дата за учество во акцијата.

Оваа празнична сезона во Zemi.mk подготвивме нова „блескава“ промоција за нашите корисници, а следните 30 дена ги посветуваме на еден од нашите херои на Облакот, „XMAS Gnome“. Новогодишниот промотивен пакет од услуги „XMAS Gnome“, како додаток за новорегистрираните .mk домени во Zemi.mk, сега за цена од 799 денари доаѓа со годишна регистрација на .mk домен и дополнително 6 месеци Веб хостинг пакет „Gnome Pro“ со 10GB супер брз SSD простор, во вредност од 999 денари, целосно бесплатно.

„XMAS Gnome“ – регистрација на .mk домен на 1 година и бесплатен Веб хостинг „Gnome Pro“ за период од 6 месеци.

Новорегистрираниот .mk домен се обновува по една година по актуелната цена за обнова на .mk домени, која во моментов изнесува 649 денари. Хостинг пакетот ќе можете да го обновите по 6 месеци по редовната цена од 1.999 денари за период од една година.

При нарачка на „XMAS Gnome“ ќе ви биде креиран бесплатен хостинг пакет за период од 6 месеци, со примарен домен .mk доменот кој го регистриравте при нарачка, без можност за негова промена во следните 6 месеци.

„XMAS Gnome“ промоцијата можат да ја користат нови и веќе постоечки клиенти на Zemi.mk.

Промоцијата „XMAS Gnome“ ќе биде активна од 19.12.2022 до 20.01.2023 година.

Zemi.mk го задржува правото да врши измени на условите и својствата на промоцијата.

Добропознатите херои на облакот, Gnome, Tauren и Worgen од Zemi.mk, овој Black Friday доаѓаат во своето BF издание, со речиси истите перформанси и попуст од неверојатни 80%, во првата година!

Gnome BF / 10GB SSD простор / 1 хостиран домен – 399 денари.

Цената е за првата година, од следната се обновува по цена од 1.999 денари за една година.

Tauren BF / 20GB SSD простор / 3 хостирани домени – 599 денари.

Цената е за првата година, од следната се обновува по цена од 2.999 денари за една година.

Worgen BF / 50GB SSD простор / ∞ хостирани домени – 899 денари.

Цената е за првата година, од следната се обновува по цена од 4.499 денари за една година.

Правила за користење на акцијата:

– Веб хостинг акцијата „Black Friday / 2“ започнува на 25. ноември, во 00.00 часот и е достапна исклучиво за нови корисници и домени кои никогаш не биле хостирани во Земи.мк.

– Акцијата завршува 24 часа од времето на почеток, со можност за продолжување. НАДОПОЛНЕТО: Black Friday 2022 акцијата ќе заврши во понеделник, 28. ноември 2022, во 23.59 часот.

– Доколку се утврди дека веќепостоечки корисник на веб хостинг услугите од Земи.мк закупил пакет по „Black Friday 2022“ акциска цена, пкетот ќе му биде суспендиран, а средствата рефундирани во целост.

– BF пакетите ќе бидат активирани по проверка за подобност на корисникот за користење на акцијата.

– Доколку во иднина на „BF“ пакетите се хостираат домени кои веќе биле хостирани во Земи.мк, или се утврди обид за злоупотреба од веќепостоечки корисници, пакетот ќе биде суспендиран, без можност за рефундирање на средствата.

Повеќе детали за BF пакетите можете да најдете на следниот линк: https://zemi.mk/blackfriday-web-hosting.aspx

Како одговор на фидбекот од корисниците, Zemi.mk го претстави новиот „Mini“ Веб хостинг пакет наменет за компании и корисници кои допрва го стартуваат своето онлајн делување. Новиот пакет доаѓа со речиси истите моќни перформанси како и неговите „Pro“ претходници, но со значително помал простор од 1024MB, по цена од само 999 денари, годишно!

Мини“ може да се користи само со новорегистрирани .mk домени во Земи.мк.

Повеќе детали за новиот Веб хостинг пакет можете да најдете на следниот линк: https://zemi.mk/mini-web-hosting.aspx

Доколку просторот не е доволен за вашите потреби разгледајте ги „Pro“ пакетите со простор од 10 до 50GB на следниот линк: https://zemi.mk/hosting.aspx

Од следната година .mk доменот се обновува засебно по цена од 649 денари или актуелната цена за обнова на .мк домени.

Земи.мк за своите нови корисници подготви нова промотивна веб хостинг понуда со попуст од 30%, бесплатен .mk домен како и бесплатен SSL сертификат.

Основните „PRO“ пакети од Земи.мк, отсега се достапни по цени почнувајќи од 1.399 денари за „Gnome Pro“ кој вклучува 10GB SSD/NVMe простор, бесплатен .mk домен и SSL сертификат, заштита од „malwares“, неограничен број на мејл адреси, cPanel, CloudLinux, LiteSpeed сервер кој овозможува и до 9 пати побрзи динамички веб страници, какви што се оние изработени во WordPress и многу повеќе.

Најпопуларниот „Tauren Pro“ пакет од Земи.мк содржи се што содржи и неговиот помал брат „Gnome Pro“, но овозможува хостирање на три различни домени/веб страници на двојно повеќе простор од 20GB, како и 2GB достапна RAM меморија. Со вклучениот попуст овој пакет сега чини неверојатни 2.099 денари за цела година.

Секако во промоцијата влезе и најголемиот „Worgen Pro“ веб хостинг пакет, кој доаѓа со неверојатни 50GB SSD/NVMe простор, 2 CPU јадра и 2GB RAM меморија. На „Worgen Pro“ можете да хостирате неограничен број на домени/веб страници по цена од само 3.149 денари, за цела година.

Промоцијата важи исклучиво за нови корисници и домени кои никогаш досега не биле хостирани во Земи.мк.

Со закуп на некој од „Pro“ основните хостинг пакети од Земи.мк ви следува бесплатна регистрација на .mk домен во првата година, кој од следната се обновува по актуелната цена за обнова на .mk домени, или 549 денари за една година.

Промоцијата можете да ја погледнете на следниот линк: https://zemi.mk/hosting.aspx

За да пребарате дали саканиот домен е слободен за регистрација појдете на следниот линк: https://zemi.mk/search.aspx

Од денес активен е NC2022 промо кодот за попуст од 20% на Pro хостинг пакетите од Земи.мк. За да го активирате, при додавање на хостинг услугата во кошничка, внесете го кодот во полето за „Купон за попуст“, а со кликање на копчето „Активирај“ попустот ќе биде аплициран на сумата.

Промоцијата е временски ограничена и важи само за нови корисници и домени кои никогаш не биле хостирани во Земи.мк.

Овој „Black Friday“ искористете попуст од 60% и закупете некој од новите Pro“ Веб Хостинг пакети од Земи.мк.

Gnome Pro799 денари за цела година, вклучувајќи бесплатна регистрација на .mk домен!

Tauren Pro 1.199 денари за цела година, вклучувајќи бесплатна регистрација на .mk домен!

Worgen Pro1.799 денари за цела година, вклучувајќи бесплатна регистрација на .mk домен!

Акцијата ќе биде активна од петок 26.11, до сабота 27.11.2021 година.

Напомена: На хостинг пакетите закупени со попустот од оваа акција не може да бидат хостирани домени кои веќе еднаш биле хостирани во Земи.мк! Уплатените средства за некој од хостинг пакетите во времетраењето на оваа акција по одобрување и регистрација на услугите се нерефундабилни.

Следејќи ги технолошките трендови во Веб индустријата и барањата и потребите на нашите илијадници корисници ги креиравме новите Pro“, основни Веб хостинг пакети кои доаѓаат со бесплатна регистрација на .mk домен.

Како и досега, основната Веб хостинг понуда содржи три пакета, „Worgen Pro“, „Tauren Pro“ и „Gnome Pro“.

Новите „Pro“ пакети се уште помоќни од нивните „XL“ претходници. Покрај просторот, зголемени се и перформансите за максимална брзина на вашите Веб страници.

Повеќе детали за новите пакети можете да погледнете на следниот линк: https://zemi.mk/hosting.aspx

Корисниците кои досега користеа некој од основните хостинг пакети ќе можат да продолжат со користење на старите Веб хостинг пакети или да преминат на некој од „Pro“ пакетите.