Zemk.mk – Блог

Закупете, стабилен и брз веб хостинг со 50% попуст и уживајте во летото без проблеми!

Акцијата трае од 27.04.2018 година, до распродажба на слободните акаунти на активните споделени (shared) хостинг сервери.

При акцијата, сите хостинг пакети кои вклучувале бесплатен .мк домен ја немаат таа поволност.

Количините се ограничени.

Од следната година, хостинг пакетите ќе се обновуваат по регуларна цена.

Мејл комуникација и сѐ за неа arrow-right
Next post

arrow-left ELF - Новогодишен хостинг пакет од Земи.мк
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *