Zemk.mk – Блог

Со задоволство ја објавуваме нашата најнова .mk акција. Отсега регистрацијата на саканите .mk домени во Zemi.mk ќе се врши по преполовена цена, од само 399 денари!

За да го регистрирате вашиот .mk домен, појдете на следниот линк, пребарајте го, и следете ги неколкуте лесни чекори за регистрација.

Акцијата е со ограничено времетраење. За крајната дата за користење на истата ќе можете благовремено да се информирате на нашиот блог.

Земи.мк доделува 3 влезници за овогодинешниот WordCamp Skopje! arrow-right
Next post

arrow-left Ви ја претставуваме ВИКИ: Вештачка интелигенција за креирање на имиња која ви нуди нови идеи за домени базирани на вашето пребарување на Zemi.mk
Previous post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *