Zemk.mk – Блог

Posts in the wordcamp category

Доделуваме три влезници за овогодинешниот WordCamp Skopje, 2023. За да учествувате во извлекувањето пополнете ја формата најдоцна до 23.59 ч. на 11. октомври. Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор.
Во обзир нема да бидат земени пријавите поднесени по истекот на предвидениот период. За невалидни ќе се сметаат и неточни или непотполни податоци.

Повеќе за настанот можете да прочитате на следниот линк: https://skopje.wordcamp.org/2023/schedule/

Zemi.mk годинава со Златно спонзорство ја поддржа .mk WordPress заедницата и одржувањето на WordCamp Skopje 2023.