Cloud 100 GB
Cloud
100 GB
Простор
1
Корисници
500 GB
Сообраќај
300ден/мес.
повеќе
Cloud 1TB
Cloud
1 TB
Простор
5
Корисници
5 TB
Сообраќај
1599ден/мес.
повеќе
Cloud 2TB
Cloud
2 TB
Простор
5
Корисници
10 TB
Сообраќај
2499ден/мес.
повеќе
Cloud 5TB
Cloud
5 TB
Простор
10
Корисници
10 TB
Сообраќај
4999ден/мес.
повеќе
Што е Cloud Storage?
Што е Zemi.mk Cloud Storage?
Cloud Storage услугата од Zemi.mk ви овозможува складирање на вашите датотеки онлајн со можност истите да ги споделувате со јавноста, со одредени корисници во вашиот круг или едноставно да чувате копии од истите без да бидат јавно достапни.
Кому е наменета услугата?
Услугата им е наменета на сите кои работат со датотеки кои имаат потреба да ги заштитат со онлајн бекап или, да споделуваат фајлови со други корисници или соработници, без потреба од претходна техничка подготовка.
Превземете клиент за управување со Cloud Storage услугите
Кои се основните карактеристики на Cloud Storage-от?
Работата со Cloud Storage е сведена на работа со датотечен систем, збогатен со бројни алатки (PDF читач, брзо споделување на датотеки со краток линк, енкрипција на датотеки, организација на групи и корисници и многу други)
Алатки за интеграција (AfterLogic, Circles, Collabora Online, Draw.io, Maps и многу други)
Алатки за мониторинг (Activities for shared file downloads, Quota warning, Ransomware protection и Ransomware recovery)
Алатки за мултимедија (аудио и видео плеер, .RAW прегледувач на слики, едноставен GPX едитор, GPX Монитор и GpxPod)
Канцелариски алатки (PDF прегледувач, текст едитор, алатка за закажување, календар, алатка за забелешки, адресник, алатка за графици, дата анализа, е-маил итн.)
Алатки за безбедност (антивирус за датотеки, поставки за заштита од brute-force, GeoBlocker, забрана за најава од одредени IP адреси, менаџер на лозинки итн.)
Cloud 100GB Cloud 1TB Cloud 2TB Cloud 5TB
Простор 100 GB/SSD 1 TB/SSD 2 TB/SSD 5 TB/SSD
Сообраќај 500 GB 5 TB 10 TB 10 TB
Можност за промена на пакет
Интерен сообраќај Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Број на корисници 1 5 5 10
HTTPS
Sync клиент
Локација Европа
Автоматски надоградби
Корисник
Дали можам да ја користам услугата на паметен телевизор?
Администратор
Да. Услугата можете да ја користите на паметен Android телевизор или доколку имате Android TV Box или AppleTV.
Корисник
Дали доколку го исполнам просторот можам да се префрлам на поголем пакет?
Администратор
Да. Во секое време можете да се префрлите на некој од пакетите со поголем Cloud простор.