Најдобриот македонски веб хостинг,
сега со најдобра цена на пазарот!

Gnome MK
Linux Hosting
1
Домени
5GB SSD
Простор
100GB
Сообраќај / мес.
2499ден/год.
повеќе
Tauren MK
Linux Hosting
2
Домени
15GB SSD
Простор
250GB
Сообраќај / мес.
3499ден/год.
повеќе
Worgen MK
Linux Hosting
5
Домени
50GB SSD
Простор
500GB
Сообраќај / мес.
5499ден/год.
повеќе
Еве и зошто Македонски Веб хостинг?
Сервер со локација - Македонија
Со секој закупен македонски хостинг пакет вашата страница ќе биде поставена на сервер со локација во Македонија. Сега бидете уште поблиску до вашите корисници или клиенти, без притоа да има потреба нивните податоци да ги изнесувате на странски сервер.
Поголема брзина - Повисока позиција на Google
Локацијата на серверот на вашата страница влијае на брзината на истата. Додека пак брзината е голем фактор при рангирањето на вашата страница повисоко на Google и другите пребарувачи.
Неверојатни перформанси
Нашите македонски хостинг пакети се опремени со SSD дискови кои пружат високи перформанси, а сето тоа по екстремно достапна цена!
Plesk контролен панел
Zemi.mk македонските хостинг пакети доаѓаат со Plesk контролен панел кој е лесен за користење, а нуди се што Ви е потребно за управување со вашите веб страници.
Корисник
Кому е наменет македонскиот веб хостинг?
Администратор
Македонскиот веб хостинг е наменет за сопственици на корпоративни веб страници на кои брзината на страницата им е битен фактор. Поголема брзина на страницата значи и повисока позиција на онлајн пребарувачите, каков што е Google, што пак влијае на зголемувањето на органската посетеност на страницата, а со тоа и поголема видливост за вашите производи или услуги. Македонски веб хостинг е препорачливо да користат и сите креатори на веб сервиси кои чуваат лични податоци за своите корисници, а притоа немаат соодветна дозвола од ДЗЛП за пренос на податоци на странски веб хостинг сервер.
Корисник
Зошто македонски веб хостинг од Земи.мк?
Администратор
Македонскиот веб хостинг од Zemi.mk нуди модерна околина со високо-ефикасни SSD дискови за вашата веб страница и тоа по најниската цена на пазарот. Покрај одличните перформанси македонскиот веб хостинг доаѓа со Plesk контролен панел за лесно управување со вашите веб страници. Кога е мејл комуникацијата во прашања и македонските веб сервери користат MailChannels - премиум SMTP Relay сервер, што гарантира успешна достава на сите ваши деловни мејл пораки.