Новиот херој на облакот.
Со новиот Мини
до големи височини.

MINI-LINUX Mini


Споделен хостинг
Ново
Простор
1024MB SSD/NVMe
Месечен Сообраќај
Хостирани Домени
1
Бесплатен .mk домен
Мејл Адреси
Автоматски Бекап
cPanel
CloudLinux OS
CloudFlare CDN
Број на MySQL Бази
Softaculous
LiteSpeed
9х поголема брзина
CPU
1
RAM
1 GB
Локација на сервер
ЕУ
Можност за надградба
Во секое времe
Пакетот поддржува:
WordPress
WooCommerce
PHP 5.6 - 8.0

МЕЈЛ КОМУНИКАЦИЈА

5.0

Хостинг пакетот нуди неограничен број на деловни мејл адреси. За реализација на мејл комуникацијата Земи.мк користи MailChannels - премиум Cloud SMTP Relay сервис. Ова подразбира филтрирање на SPAM содржината и најсивок степен на успешно доставени мејл пораки, кои завршуваат во „Inbox“ сандачето на примачот.

Бесплатен .mk домен
Пакетот вклучува бесплатна регистрација на .mk домен во вредност од 799 денари. Од следната година доменот се обновува по цена од 649 денари, годишно. Доменот кој ќе го внесете при закуп на хостинг пакетот ќе ви биде регистриран бесплатно.
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
Mиграција?
„Мини“ Веб хостинг пакетот е наменет само за нови корисници кои сѐ уште немаат регистрирано .mk домен. Доколку сакате да преминете во Земи.мк од друг хостинг провајдер погледнете ги „Pro“ пакетите.
999
Денари / Годишно
Додади во кошничка

Доменот е веќе регистриран. „Мини“ може да се користи само со новорегистрирани .mk домени во Земи.мк. Внесете .mk домен кој не е регистриран за да продолжите со закуп на хостинг пакетот. „Мини“ е наменет за нови корисници.

Се обновува по цена од 999 денари.
Доменот од следната година се обновува
засебно.
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита