Направи трансфер со еден кликКорисник
Што е ЕПП код?
Администратор
ЕПП или авторизациски код е лозинка која ја генерира регистрарот при регистрација. Доколку сакате да преминете кон Земи.мк потребно е да го побарате ЕПП кодот од вашиот досегашен регистрар.
Корисник
Дали ќе се промени датата на валидност за доменот или некои од информациите за истиот?
Администратор
Не. Датата на валидност на доменот останува непроменета исто како и сите останати информации од претходно.