Доменот е слободен
севернамакедонија.mkWhois
Не е достапен за регистрација
севернамакедонија.com.mkWhois
Не е достапен за регистрација
севернамакедонија.мкд
Достапен е за регистрација
Избери хостинг пакет за доменот
LINUX / Gnome XL
5 GB / NVMe
Простор

Трансфер
1
Хостирани домени

Мејл адреси
или превземи барање за регистрација.


www.

 

FREELANCERS
Потребен ви е професионален веб дизајнер?
Проверете го портфолиото на нашите соработници и контактирајте го оној чија работа најмногу ви се допаѓа!

Што значи сетирање на домен?

Со кликање на копчето „Додади во кошничка и продолжи кон сетирање“ доколку сте најавени ќе бидете пренасочени кон делот за сетирање на администраторски, технички контакт, именски опслужувачи и избор на метод за наплата. Во спротивно ќе бидете насочени кон делот за најава или регистрација. По успешна најава односно регистрација вашиот домен се наоѓа во кошничка од каде може да продолжите со процесот на регистрација.

Како се врши наплата за регистрација?

Наплатата може да се изврши на два начина и тоа; наплата онлајн со платежна картичка или наплата на фактура. Изборот за начин на плаќање се врши при сетирање на доменот. Доколку повеќе ви одговара регистрација на домен со пополнување на писмено барање за регистрација, истото можете да го превземете на следниов линк.

Како да регистрирам .com.mk, .org.mk или .edu.mk домен?

Регистрацијата на горенаведените домени исто така може да се изврши онлајн, автоматски, со тоа што е потребно по извршената регистрација да ни доставите барање за регистрација со печат од правното лице за потврда на дејноста.