Земи .mk - Официјален .mk Домен Регистрар
 • НЕПОБЕДЛИВА ЦЕНА
  ЗА РЕГИСТРАЦИЈА
  НА .MK ДОМЕНИ
  Zemi.mk - .mk домен регистрар
  Zemi.mk - .mk домен регистрар
 • Image 1

www.


Хостинг Простор
Месечен Сообраќај
Хостирани Домени
Бесплатен .mk домен
Бесплатен SSL
Мејл Адреси
CPanel
Број на MySQL Бази
Автоматски Бекап
Softaculous
Хостинг сервер локација

GNOME

2 GB / SSD / SSD
200 GB
1

TAUREN

10 GB / SSD / SSD
1024 GB
3

WORGEN

30 GB / SSD / SSD
3072 GB

ЕУ
999
ДЕНАРИ / ГОДИШНО
ЕУ
1999
ДЕНАРИ / ГОДИШНО
ЕУ
2999
ДЕНАРИ / ГОДИШНО
CloudLinux OS со
CageFS заштита од хакерски напади
Solid-State дискови со 300% зголемени перформанси
Автоматска инсталација на Веб скрипти
CloudFlare
Content delivery network
* Со секој Linux хостинг пакети од Zemi.mk
Мобилна апликација
Известувања
Добивајте известувања на мобилен за истекување на домен или хостинг пакет
Up-time монитор
Добијте известување доколку страницата не е достапна
Обнова на услуги
Обновувајте услуги и платете за истите во движење
Промена на NS
Менувајте именски опслужувачи во движење
Примена на детали за домени
Менување на технички или административни контакти
Пребарување на домени
Проверка на домени со детален WhoIs извештај
Објавени домени за продажба

ДОМЕН МАРКЕТ

ПРЕМИУМ ДОМЕН
ПРЕМИУМ ДОМЕН
ПРЕМИУМ ДОМЕН
ПРЕМИУМ ДОМЕН
 • Image 1
 • Image 1