• +389 70 77 74 02
  •  info@zemi.mk
Дизајн/Design
- Веб Дизајн
- Принт дизајн
- Лого дизајн
- Дизајн на визит карти
Развој на
веб апликации
- Веб Сервиси
- е-Продавници
- HR системи
- Кaстомизирани CMS
- Кaстомизиран WHM
Развој на
Софтвер
- Магацинско работење
- Софтвер за Сметководство и
  Книговодство
- RFID системи
- Системи за маркети
Мултимедија
- ТВ Спотови
- Радио Спотови
- Анимација
- Аудио Продукција