БИЗНИС
ВЕБ ХОСТИНГ

Веб хостинг пакет креиран според потребите на
средните и големи претпријатија во Република Македонија!

Повеќе детали

Која е разликата помеѓу
БИЗНИС Веб хостинг пакетот и останатата хостинг понуда од Земи.мк?

Основен
Веб хостинг
БИЗНИС
Веб хостинг
Веб хостинг сервери
Простор
До 50GB
100GB
До 240GB
CPU
Најмногу 100%
300%
Дедициран процесор
RAM
До 1GB
3GB
До 32GB
Трансфер
Неограничен
Неограничен
До 20TB
Контролен панел
cPanel
cPanel
/
MailChannels
Да
Да
/
Автоматски бекап
Да
Да
/
Поддршка
24/7
24/7
/

2999
денари / месечно

Купи

БИЗНИС Веб хостинг пакетот вклучува

Бесплатен .mk домен

Со БИЗНИС Веб хостинг пакетот добивате и бесплатен .mk домен во целиот период додека е активен вашиот хостинг пакет.

Бесплатен SSL сертификат

Зголемете ја безбедноста на вашата веб страница со заштита на податоците на вашите клиенти со бесплатниот SSL сертификат.

Бесплатна миграција

При закуп на БИЗНИС Веб хостинг пакетот ние ќе ја извршиме миграцијата од вашиот постоечки хостинг провајдер без прекини и губање на податоци.

Softaculous

Инсталирајте Веб скрипти како WordPress, Joomla, PhpBB, Moodle и многу други со само еден клик и заштедете на време при креирање на вашиот следен проект.

Телефонска поддршка
секој работен ден, од 10 до 18 ч.
Мејл и тикет поддршка
секој ден, 24/7
Чет поддршка
секој ден, 24/7
Корисник
Кому е наменет БИЗНИС Веб хостинг пакетот?
Администратор
БИЗНИС Веб хостинг пакетот им е наменет на сите кои имаат потреба од поголеми серверски ресурси, професионална корисничка и техничка поддршка како и веб околина која ги исполнува сите индустриски стандарди и многу повеќе. Пакетот е креиран согласно потребите на сопствениците на веб продавници и корпоративни веб страници на средни и големи македонски претпријатија.
Корисник
Зошто БИЗНИС пакетот од Земи.мк?
Администратор
БИЗНИС пакетот на Земи.мк овозможува неверојатни перформанси со 300% CPU Speed или максимална искористеност на 3 серверски јадра како и 3GB RAM меморија, доволна да опслужува и веб продавници со голем број на продукти како и корпоративни страници со голем број на посетители.

Оваа хостинг понуда доаѓа и со најголемиот SSD/NVMe простор, од неверојатни 100GB, на моментално најбрзите дискови за складирање податоци во светот.

БИЗНИС Веб хостинг пакетот вклучува и MailChannels, кој на секоја компанија и нуди премиум деловна мејл комуникација. Вашите пораки сега со сигурност завршуваат во „Inbox“ сандачето, а вашите мејл сандачиња се одлободени од „SPAM“ пораки.
Корисник
Дали треба да потпишам договор за користење на услугата?
Администратор
Не. Услугата можете да ја користите се додека навремено ги вршите вашите плаќања. По престанокот на плаќањето вашиот хостинг пакет ќе биде избришан без можност податоците да бидат вратени. Доколку планирате да ги откажете услугите ве молиме претходно извршете „back-up“ на податоците.