Cloud VPS Z1
Cloud VPS
1
vCPU
2 GB
RAM
20 GB SSD
Простор
599ден/мес.
повеќе
Cloud VPS Z2
Cloud VPS
2
vCPU
4 GB
RAM
40 GB SSD
Простор
999ден/мес.
повеќе
Cloud VPS Z3
Cloud VPS
2
vCPU
8 GB
RAM
80 GB SSD
Простор
1699ден/мес.
повеќе
Cloud VPS Z4
Cloud VPS
4
vCPU
16 GB
RAM
160 GB SSD
Простор
2299ден/мес.
повеќе
Cloud VPS Z5
Cloud VPS
8
vCPU
32 GB
RAM
240 GB SSD
Простор
3999ден/мес.
повеќе
Што добиваш со секој Cloud VPS?
Сопствена јавна IP адреса
Со секој купен Zemi.mk Cloud VPS добивате сопсвена IP адреса, а постои можност за закуп и на дополнителни IP адреси.
99% минимална достапност на услугата
Хардверската поставка на Cloud VPS услугите од Zemi.mk е креирана да овозможи најмалку 99% up-time, т.е. достапност на серверот.
Неверојатни перформанси
Нашите Zemi.mk Cloud VPS се опремени со Intel® Xeon® Gold процесори кои во комбинација со брзите SSD NVMe дискови пружат највисоки перформанси по неверојатно ниски цени. Покрај одличните хардверски ресурси сега имате можност да уживате и во придобивките од 10 Gbps мрежа.
DDoS Заштита
Zemi.mk Cloud VPS се заштитени со најновите хардверски уреди и софистицирани безбедносни технологии, обезбедувајќи ви врвна заштита од големи DDoS напади. И сето тоа бесплатно.
Cloud VPS Z1 Cloud VPS Z2 Cloud VPS Z3 Cloud VPS Z4 Cloud VPS Z5
Простор 20 GB/SSD 40 GB/SSD 80 GB/SSD 160 GB/SSD 240 GB/SSD
Сообраќај 20 TB 20 TB 20 TB 20 TB 20 TB
Достапност на услугата 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9%
Број на хостирани домени Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Број на IP адреси 1 1 1 1 1
Бекап на податоци
Оперативен систем По избор (CentOS, Ubuntu, Debian, Windows...)
Root пристап
Корисник
Кому е наменета услугата?
Администратор
Доколку вашиот бизнис ги живее своите најдобри денови и едноставно споделениот хостинг е премал да ги задоволи вашите потреби, вашиот сајт често ги користи максималните серверски ресурси, станува недостапен, имате потреба од поголем простор или хостирање на поголем број на домени на едно место, тогаш време е да се префрлите на некој од Cloud VPS инстанците од Zemi.mk.
Корисник
Зошто Cloud VPS од Земи.мк?
Администратор
Земи.мк нуди најниска цена за „cloud“ сервери со најдобрите перформанси на пазарот. Покрај тоа нашите корисници уживаат во најдобрата корисничка поддршка, која им е достапна 24/7.
Корисник
Дали треба да потпишам договор за користење на услугата?
Администратор
Не. Услугата можете да ја користите се додека навремено ги вршите вашите плаќања. По престанокот на плаќањето серверот ќе биде избришан без можност податоците да бидат вратени. Доколку планирате да ги откажете услугите ве молиме претходно извршете „back-up“ на податоците.