• +389 70 77 74 02
  •  info@zemi.mk
Доменот е слободен
СЛОБОДЕН
СЛОБОДЕН
ОПЦИОНАЛНО

Простор

Трансфер

Хостирани домени

Мејл адреси

www.


FREELANCER
Потребен ви е професионален веб дизајнер?
Проверете го портфолиото на нашите соработници и контактирајте го оној чија работа најмногу ви се допаѓа!
Корисник
Што значи сетирање на домен?
Администратор
Со кликање на копчето „Додади во кошничка и продолжи кон сетирање“ доколку сте најавени ќе бидете пренасочени кон делот за сетирање на администраторски, технички контакт, именски опслужувачи и избор на метод за наплата. Во спротивно ќе бидете насочени кон делот за најава или регистрација. По успешна најава односно регистрација вашиот домен се наоѓа во кошничка од каде може да продолжите со процесот на регистрација.
Корисник
Како се врши наплата за регистрација?
Администратор
Наплатата може да се изврши на два начина и тоа; наплата онлајн со платежна картичка или наплата на фактура. Изборот за начин на плаќање се врши при сетирање на доменот. Доколку повеќе ви одговара регистрација на домен со пополнување на писмено барање за регистрација, истото можете да го превземете на следниов линк.
Корисник
Како да регистрирам .com.mk, .org.mk или .edu.mk домен?
Администратор
Регистрацијата на горенаведените домени исто така може да се изврши онлајн, автоматски, со тоа што е потребно по извршената регистрација да ни доставите барање за регистрација со печат од правното лице за потврда на дејноста.