LINUX Gnome Pro


Споделен хостинг
Отсега на
Cloud инфраструктура
Значително
помоќен
Уште
побезбеден
Уште
побрз
Простор
10GB SSD/NVMe
Месечен Сообраќај
Хостирани Домени
1
Бесплатен .mk домен
Мејл Адреси
Автоматски Бекап
cPanel
CloudLinux OS
CloudFlare CDN
Број на MySQL Бази
Softaculous
LiteSpeed веб сервер
9х поголема брзина
LS Cache
LS Crawler
Anycast DNS
Imunify360 Anti-malware
CPU
1
RAM
1 GB
Локација на сервер
ЕУ
Пакетот поддржува:
WordPress
WooCommerce
PHP 5.6 - 8.1

МЕЈЛ КОМУНИКАЦИЈА

5.0

Хостинг пакетот нуди неограничен број на деловни мејл адреси. За реализација на мејл комуникацијата Земи.мк користи MailChannels - премиум Cloud SMTP Relay сервис. Ова подразбира филтрирање на SPAM содржината и најсивок степен на успешно доставени мејл пораки, кои завршуваат во „Inbox“ сандачето на примачот.

Бесплатна миграција
Доколку Вашата страница е веќе хостирана на друг сервер, нашите администратори ќе извршат бесплатна миграција на истата на серверите на Земи.мк
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
Бесплатен .mk домен
Доколку хостинг пакетот вклучува бесплатен домен, најпрвин нарачајте го хостинг пакетот, а како примарен домен поставете го доменот кој сакате да биде регистриран бесплатно. По активација на пакетот бесплатниот домен ќе ви биде регистриран од нашиот тим.
1999 1.399
Денари / Годишно
Додади во кошничка

Побарај тест период
Се обновува по цена од 1999 денари.
Доменот од следната година се обновува засебно.
Асоцијација за електронска трговија на Македонија
АЕТМ верификуван
електронски трговец.
Асоцијација за електронска трговија на Македонија
МАРнет овластен .mk
домен регистрар.
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита