LINUX Tauren XL


Споделен хостинг
Простор
15 GB / NVMe
Месечен Сообраќај
Хостирани Домени
3
Бесплатен .mk домен
Мејл Адреси
Автоматски Бекап
cPanel
CloudLinux OS
CloudFlare CDN
Број на MySQL Бази
Softaculous
Локација на сервер
ЕУ
Бесплатна миграција
Доколку Вашата страница е веќе хостирана на друг сервер, нашите администратори ќе извршат бесплатна миграција на истата на серверите на Земи.мк
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
Бесплатен .mk домен
Доколку хостинг пакетот вклучува бесплатен домен, најпрво нарајчајте го хостинг пакетот а како примарен домен поставете го доменот кој сакате да биде регистриран како гратис домен кој следува со пакетот. По неговата активација ќе бидете контактирани од тимот за регистрација на бесплатниот домен.
Со овогодинешната летна промоција, бесплатниот .mk домен се однесува само на регистрација или обнова на домен за првата година. Од следната истиот ќе можете да го обновите по цена од 549 денари или актуелната цена за обнова на .mk домен.
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита