LINUX 🎄❄ELF❄🎄


Споделен хостинг
Простор
5GB
Месечен Сообраќај
500GB
Хостирани Домени
2
Бесплатен .mk домен
Мејл Адреси
Автоматски Бекап
cPanel
CloudLinux OS
CloudFlare CDN
Број на MySQL Бази
Softaculous
LiteSpeed
9х поголема брзина
Локација на сервер
ЕУ
Пакетот поддржува:
WordPress
WooCommerce
PHP 5.6 - 8.0

МЕЈЛ КОМУНИКАЦИЈА

5.0

Хостинг пакетот нуди неограничен број на деловни мејл адреси. За реализација на мејл комуникацијата Земи.мк користи MailChannels - премиум Cloud SMTP Relay сервис. Ова подразбира филтрирање на SPAM содржината и најсивок степен на успешно доставени мејл пораки, кои завршуваат во „Inbox“ сандачето на примачот.

Бесплатна миграција
Доколку Вашата страница е веќе хостирана на друг сервер, нашите администратори ќе извршат бесплатна миграција на истата на серверите на Земи.мк
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
Бесплатен .mk домен
Доколку хостинг пакетот вклучува бесплатен домен, најпрво нарајчајте го хостинг пакетот а како примарен домен поставете го доменот кој сакате да биде регистриран како гратис домен кој следува со пакетот. По неговата активација ќе бидете контактирани од тимот за регистрација на бесплатниот домен.
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита