MAIL Worgen


Споделен хостинг
Простор
30GB
Месечен Сообраќај
Хостирани Домени
Бесплатен .mk домен
Мејл Адреси
Автоматски Бекап
Plesk
Број на MSSQL / MySQL Бази
Локација на сервер
Пакетот поддржува:
WordPress
WooCommerce
PHP 5.6 - 8.1

МЕЈЛ КОМУНИКАЦИЈА

5.0

Хостинг пакетот нуди неограничен број на деловни мејл адреси. За реализација на мејл комуникацијата Земи.мк користи MailChannels - премиум Cloud SMTP Relay сервис. Ова подразбира филтрирање на SPAM содржината и најсивок степен на успешно доставени мејл пораки, кои завршуваат во „Inbox“ сандачето на примачот.

Бесплатна миграција
Доколку Вашата страница е веќе хостирана на друг сервер, нашите администратори ќе извршат бесплатна миграција на истата на серверите на Земи.мк
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
Бесплатен .mk домен
Доколку хостинг пакетот вклучува бесплатен домен, најпрвин нарачајте го хостинг пакетот, а како примарен домен поставете го доменот кој сакате да биде регистриран бесплатно. По активација на пакетот бесплатниот домен ќе ви биде регистриран од нашиот тим.
1.999
Денари / Годишно
Додади во кошничка

Побарај тест период
Се обновува по цена од 1999 денари.
Доменот од следната година се обновува засебно.
Асоцијација за електронска трговија на Македонија
АЕТМ верификуван
електронски трговец.
Асоцијација за електронска трговија на Македонија
МАРнет овластен .mk
домен регистрар.
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита