VPS MK1
Cloud VPS
2
vCPU
2 GB
RAM
50 GB SSD NVMe
Простор
899ден/мес.
повеќе
VPS MK2
Cloud VPS
4
vCPU
4 GB
RAM
75 GB SSD NVMe
Простор
1499ден/мес.
повеќе
VPS MK3
Cloud VPS
8
vCPU
8 GB
RAM
100 GB SSD NVMe
Простор
2499ден/мес.
повеќе
Зошто VPS со македонска локација?
Најдобрата VPS понуда во Македонија!
Сега, имајте VPS со македонска локација по цена пониска од било кога!
99% гарантирана достапност на услугата
Хардверската поставка на македонските VPS услугите од Zemi.mk е креирана да овозможи најмалку 99% up-time, т.е. достапност на серверот.
Неверојатни перформанси
Нашите македонски VPS-а се опремени со SSD/NVMe дискови за најдобри перформанси, хостирани на Dual Xeon сервери.
Инстант сетирање и управување со вашиот VPS!
Вашиот македонски VPS ќе биде инстантно креиран и подготвен за работа по уплатата. А ќе добиете и бесплатен панел за негово управување.
VPS MK1 VPS MK2 VPS MK3
Простор 50 GB/NVMe SSD 75 GB/NVMe SSD 100 GB/NVMe SSD
Сообраќај 20 TB 20 TB 20 TB
Достапност на услугата 99.9% 99.9% 99.9%
Број на хостирани домени Неограничено Неограничено Неограничено
Број на IP адреси 1 1 1
Бекап на податоци
Оперативен систем По избор (CentOS, Ubuntu, Debian...)
Root пристап
Корисник
Кому е наменета услугата?
Администратор
Доколку вашиот бизнис ги живее своите најдобри денови и едноставно споделениот хостинг е премал да ги задоволи вашите потреби, вашиот сајт често ги користи максималните серверски ресурси, станува недостапен, имате потреба од поголем простор или хостирање на поголем број на домени на едно место, тогаш време е да се префрлите на некој од Cloud VPS инстанците од Zemi.mk.
Корисник
Зошто Cloud VPS од Земи.мк?
Администратор
Земи.мк нуди најниска цена за „cloud“ сервери со најдобрите перформанси на пазарот. Покрај тоа нашите корисници уживаат во најдобрата корисничка поддршка, која им е достапна 24/7.
Корисник
Дали треба да потпишам договор за користење на услугата?
Администратор
Не. Услугата можете да ја користите се додека навремено ги вршите вашите плаќања. По престанокот на плаќањето серверот ќе биде избришан без можност податоците да бидат вратени. Доколку планирате да ги откажете услугите ве молиме претходно извршете „back-up“ на податоците.