Вистински партнер за вашиот
нов бизнис предизвик!

Reseller Z1
Reseller Веб Хостинг
25 GB SSD
Простор
1 TB
Сообраќај
25
cPanel Акаунти
1999ден/мес.
повеќе
Reseller Z2
Reseller Веб Хостинг
100 GB SSD
Простор
5 TB
Сообраќај
50
cPanel Акаунти
2999ден/мес.
повеќе
Reseller Z3
Reseller Веб Хостинг
500 GB SSD
Простор
10 TB
Сообраќај

cPanel Акаунти
3999ден/мес.
повеќе
Reseller Z4
Reseller Веб Хостинг
1000 GB SSD
Простор
25 TB
Сообраќај

cPanel Акаунти
4999ден/мес.
повеќе
Зошто Земи.мк Reseller Веб хостинг?
Најдобри перформанси за вашите клиенти
Секој Reseller Веб хостинг пакет од Земи.мк доаѓа со NVMe SSD дискови кои гарантираат брзина и стабилност.
LiteSpeed Веб сервер
LiteSpeed Веб серверот кој е вклучен со Reseller Z4 пакетот овозможува најбрзо вчитување на страниците, особено за оние кои користат WordPress CMS и тоа бесплатно.
Беслатен WHMCS, систем за управување со клиенти
Пакетите Z3 и Z4 вклучуваат и беслатна лиценца за WHMCS која вообичаено чини 15$ месечно.
Беслатен WHM/cPanel
Сите Reseller Веб хостинг пакети од Земи.мк овозможуваат уравување на услугите со веб контрлен панел WHM/cPanel, кои се стандард во индустријата.
Корисник
Кому е наменет Reseller веб хостингот од Земи.мк?
Администратор
Доколку поседувате претприемачки дух, сакате веднаш да почнете соствен бизнис со продажба на веб хостинг и .mk домени, тогаш Reseller пакетите од Земи.мк се сѐ што ви е потребно да го сторите тоа, а притоа да имате докажан партнер покрај вас.
Корисник
Можам ли доколку е потребно да се префрлам на поголем пакет?
Администратор
Доколку максимално го искористите вашиот Reseller пакет можно е да преминете само од Z1 на Z2 или од Z3 на Z4 и обратно, но, не од Z1 или Z2 na Z3 или Z4. Доколку максимално го искористите Z2 пакетот потребно е да закупите доолнителен Reseller пакет за вашите нови клиенти.