Cloud 1TB


Cloud простор за бекап
Простор
1 TB
Сообраќај
5 TB
Корисници
5
HTTPS
Локација
EU
Автоматски бекап
Веб пристап
Мобилна апликација
Sync client
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
1599
денари / месечно
Додади во кошничка
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита