Cloud 2TB


Cloud простор за бекап
Простор
2 TB
Сообраќај
10 TB
Корисници
5
HTTPS
Локација
EU
Автоматски бекап
Веб пристап
Мобилна апликација
Sync client
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
2499
денари / месечно
Додади во кошничка
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита