Cloud VPS Z1


Cloud Виртуелен приватен сервер
vCPU
1
RAM
2 GB
Простор
20 GB SSD
Сообраќај
20 TB
Број на хостирани домени
Број на IP адреси
1
Бекап на податоци
Основен контролен панел
Root пристап
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
599
денари / месечно
Додади во кошничка
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита