•  info@zemi.mkКако регистрар за .mk и .мкд домени настојуваме на нашите корисници да им понудите цени и услуга каква што навистина заслужуваат. Со 699 денари за регистрација на .mk домен, цената ја поставивме на ниво со цената на генеричките (gTLD) домени, а понудивме и бесплатен трансфер на домени од други регистрари во Земи.мк.

Како надополнување на нашата понуда вклучивме и брзи и стабилни веб хостинг пакети, како и дедицирани серери кои ги задоволуваат сите стандарди за хостирање на вашите веб страници, па дури и повеќе од тоа. Нашите Linux веб хостинг пакети, покрај стандардните можности го вклучуваат и еден од најмоќните за SMTP Cloud сервери за непречена комуникација и делување на вашата компанија. Вашите мејл пораки веќе никогаш нема да бидат недоставени или да завршат во „Spam“ сандачето. А сето тоа по цени од само 999 денари годишно.
Нашите корисници во секој момент можат да ја контактираат нашата професионална корисничка поддршка и да добијат одговор и решение за секој проблем со кој се соочуваат.
Покрај стандардната поддршка, нашиот тим ќе одговори и на сите проблеми кои ги имате со WordPress или Joomla инсталацијата.

Доколку веќе ја хостирате Вашата веб страница во друг хостинг провајдер, а сакате да се префрлите на некој од хостинг пакетите на Земи.мк, нашиот тим ќе ја изврши миграцијата за Вас и тоа бесплатно!
За менаџирање на вашите .mk домени, хостинг пакети и плаќањето креиравме комплетно нов кориснички контролен панел за управување со услуги. Преку панелот можете да вршите промена на именските опслужувачи на вашите домени, да имате преглед во сите ваши сметки, да вршите промена на податоците за домени, вашиот налог и многу повеќе.