Cloud 100 GB


Cloud простор за бекап
Простор
100 GB
Сообраќај
500 GB
Корисници
1
HTTPS
Локација
EU
Автоматски бекап
Веб пристап
Мобилна апликација
Sync client
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
300
денари / месец
Додади во кошничка
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита