VPS MK1


Cloud Виртуелен приватен сервер
vCPU
2
RAM
2 GB
Простор
50 GB SSD NVMe
Сообраќај
10 TB
Локација
MK
Root пристап
IP адреси
1
Бекап на податоци
Одлична корисничка поддршка
Добијте одговор на вашите прашања во период од најмногу 1 час или побарајте нѐ преку додатокот за разговор во живо кој се наоѓа во долниот десен агол на страницата. Во било кое време!
899
денари / месечно
Конфигурирај
99% Uptime
загарантирано
DDoS
заштита