WordPress хостинг Хостинг

Најбрзите WordPress Хостинг пакети
со 24/7 професионална WordPress поддршка
на македонски јазик!

Избери домен и пакет

Имаш свој домен?


www.

 

Gnome WP

2.499

денари

годишно

Бесплатен .mk домен

Бесплатен SSL Сертификат

5GB SSD/NVMe Простор

Неограничен Сообраќај

1.5 CPU Јадро

1.5GB RAM RAM

2.5Mbps IO

Автоматски бекап

24/7 WP Поддршка

Tauren WP

4.499

денари

годишно

Бесплатен .mk домен

Бесплатен SSL Сертификат

15GB SSD/NVMe Простор

Неограничен Сообраќај

2 CPU Јадра

2GB RAM RAM

3Mbps IO

Автоматски бекап

24/7 WP Поддршка

Worgen WP

6.999

денари

годишно

Бесплатен .mk домен

Бесплатен SSL Сертификат

50GB SSD/NVMe Простор

Неограничен Сообраќај

3 CPU Јадра

3GB RAM RAM

4Mbps IO

Автоматски бекап

24/7 WP Поддршка

Избор од темплејти!

Добијте инсталиран WordPress со некоја од 450-те премиум теми
и приспособете ја според вашите потреби следејќи го
ова лесно упатство!

8store lite
99fy
AccessPress
Alpha store
Ample
Belini
Best commerce
Clean commerce
ECommerce gem
Ecommerce market
Estore
Flash
Make
MaxStore
Multishop
Neve
Online shop
Salejunction
Sapacious store
Shopay
Име на страна:
Избери пакет!
Годишен надомест:
Избери пакет!
Темплејт:
Избери темплејт (незадолжително)!
Дедицирана WordPress поддршка
Нашите WordPress техничари имаат долгогодишно искуство со справување со комплексни WordPress проблеми
Почетна инсталација и оптимизација
Добијте го максимумот со Вашата нова WordPress страница со помош на бесплатната инсталација и оптимизација извршена од нашите WP експерти
Инсталација на теми и плагини
Дозволете му на нашиот WordPress тим да се погрижи за инсталацијата и надоградбата на вашите теми и плагини
Зголемена WP безбедност
Пополарноста го прави WordPress честа мета на најразлични безбедносни закани. Препуштете нѝ нам да ја кренеме безбедноста на вашиот WP сајт на највисоко ниво!
Дневно скенирање за „malwares”
Вашиот WordPress хостинг пакет дневно ќе биде скениран за наоѓање на „malwares” и нивно автоматско преместување во карантин
Неделни и месечни „remote” бекапи
За дополнителна безбедност на вашите податоци автоматски ќе бидат креирани и неделни и месечен „remote” бекап
Телефонска поддршка
секој работен ден, од 10 до 18 ч.
Мејл и тикет поддршка
секој ден, 24/7
Чет поддршка
секој ден, 24/7
Корисник
Што е WordPress?
Администратор
WordPress е платформа или CMS за креирање на веб страници. Во моментов дури 39% од сите светски веб страници користат WordPress што претставува импозантна бројка од повеќе од 75 милиони веб страници.

WordPress е прв избор на веб дизајнерите поради неговиот лесен и едноставен начин на работа и огромниот број на теми и додатоци со кои за само неколку минути можете да ја креирате вашата веб страница, притоа немајќи потреба од познавање на програмирање или графички дизајн.
Корисник
Зошто WordPress хостинг кога основните хостинг пакети поддржуваат WordPress, а се поевтини?
Администратор
Единствено со WordPress хостинг пакетите ќе добиете хостинг околина креирана и оптимизирана за најдобра работа на WordPress. Дополнително, со ниту еден друг хостинг пакет бесплатно не добивате дедицирана WordPress поддршка од вистински WP експерти.